Gepost den 23 Vum Carlos

Sofie Reis

Sofie Reis ass eng schéin amerikanesch Schauspillerin a Model, déi e jonke Kierper an natierlech Broscht genéisst. Hien ass zu Ruhm geklommen nodeems seng Fotoen a Videoe viral um Internet gaangen sinn. Si huet 3 Joer als Stripper geschafft, mat vill Engagement huet si an e puer vun de beschten Studioen an der Erwuessenindustrie geschafft.

Si huet am Joer 2018 debutéiert an zënterhier ass dës Fra eng professionell als Schauspillerin ginn, a mécht ongeféier 133 visuell Inhalter, tëscht Webszenen a meeschtens lesbesche Filmer. Si gouf berühmt an der Industrie fir déi grouss Fäegkeet ze hunn all Fra mat hiren deften Fanger ze maachen.

Biographie 

Sofie Reis si ass einfach schéin, si gouf zu West Palm Beach, Florida gebuer, den 31. Mee 1997. Si huet hire scho wonnerbare Kierper mat verschiddenen Tattooen dekoréiert; ausserdeem sinn hir Septum an Nawell duerchgebrach. Hire Kierper ass eng natierlech Konscht déi et fäerdeg bruecht huet jiddereen sprachlos ze loossen. Trotz den Hindernisser a sengem Liewen huet hien et konsequent vu senger Kandheet bis haut gemaach.

D'Sofie ass eng Dame, mat natierlechen Talent, déi vill Interessi un hir Follower generéiert huet. Kuerz nodeems hien am legalen Alter war, huet hie schonn ugefaang an de Veräiner wéi West Palm Beach ze danzen, wou hien dräi Joer gedauert huet; dann, si begéint déi richteg Leit, déi huet hir Erwuessener Inhalt ze Film. 

Sofie Reyez Schauspillerin

Dëst ass VIP Eskort, decidéiert d'Geschäft als Porno Actrice an der Mëtt vun 2018 ze gitt. Wéi si 21 Joer al war, just no verschiddenen Participatiounen am Filmer vun erwuessener Filmer, huet si opmierksam fir hir Erscheinung an handele. Am Ufank Sofie Reis, nëmmen lesbesch a Solo-Szenen opgefouert; awer hir Erfindung a Fäegkeet, déi an de Fanger verstoppt sinn, hunn hir gefouert, fir all Fra, déi si beréiert huet, si géif einfach cum; well hie gär dominant ass.

Sofie Reis huet e schéine jugendleche Kierper; Hien ass 154 cm grouss, weit ongeféier 54 kg a seng Kierpermiessunge sinn 81-63-78 cm. Hir Hoer si hellbraun, hir Ae si brong, a si huet reng originell Broscht. Hir Navelpiercing an Tattooen si fir d'Fans vun dëser attraktiver Fra ze gesinn.

Interessen an Hobbyen

Dës charmant Fra ass faszinéiert vun alles wat mat der Natur ze dinn huet, Reesen, Spadséiergank op der Plage, Filmer kucken, Übung, Anime kucken a gär Zäit op hire soziale Medien verbréngen fir hir Zuschauer ze promoten an ze engagéieren.

Heritage

Sofie Reis Si huet e geschätzte Nettowäert $ 1 Millioun Dollar jäerlech a fir all Film verdéngt dës schéin Fra ongeféier $ 1.500 als Pai. Sécherlech wäert dëst Meedchen d'Akommes wuessen; well et séier Ruhm an der Pornoindustrie gewënnt. 

sozialen Netzwierker

Bei engem wéi hatt ass et ze erwaarden datt hir Präsenz um Internet staark gëtt, hir Fans lues a lues gewuess sinn; a vun Twitter oder Instagram kommunizéiert mat geschätzte Follower.

Sofie Reyez Awards 

An hirer kuerzer berufflecher Carrière als Model, Eskort a Porno Actrice, Sofie Reis huet schonn als Actrice, bei den 2020 AVM Auszeechnunge, als Bescht Sex Szen an der virtueller Realitéit erreecht

sofie reyez pornostar

Filmographie vum Sofie Reyez

  • Facial Cum Catchers 45 (2018)
  • Stepfather's Desires 2 (2018)
  • Cocksucking College Cuties (2019)
  • Malibu Massage Parlour 3 (2019)
  • Mammen Lick Teens 21 (2019)
  • Dad Crush 9 (2020)
  • Meng Filthy Blowjobs 5 (2020)
  • Teeny Tiny Little Star (2020)
  • Latin Babysitter Creampie (2021)
  • Carnal Threesomes 4 (2021)
  • Pussy Lust 12 (2021)
  • Pussy Lust 13 (2022)
  • Teens Love Huge Cocks 44 (2022)

Verloossen Äre Commentaire

Är Email Adress gëtt net publizéiert ginn.